" Vizuelna komunikacija No. 1 u svjetu"
Sada sa 10 godina GARANCIJE
PočetnaO namaJarboli i zastaveGalerija slikaUputstva i katalog / Download filesReferentna listaOnline zahtjev za ponuduKontakti
Jarboli i zastave

Jarboli i Zastave         
 

 

Želite li funkcionalan i jednostavan proizvod  koji će nakon godina upotrebe izgledati jednako dobro kao onoga dana kada ste  ga kupili?

 

Onda  su poliesterski jarboli za zastave pravi izbor za Vas!

 


Izrađeni  od poliesterske smole sa unutrašnjom strukturom staklenih vlakana, konusnog oblika i  blago elastični omogućavaju da se zastava viori i pri slabom kao i jakom vjetru .

 

 

Evo  par dobrih razloga zašto baš naši polyesterski jarboli:

 


-Proizvedeni  su u Bosni i Hercegovini po Švedskoj tehnologijii i pod vodstvom Švedskog renomiranog proizvođača,  koji je još od 1955 godine jedan od prvih industriskih proizvođača jarbola na sijvetu od raznih materijala. Oni su takođe jedni od prvih koji su napravili polyesterski  jarbol i testirao ga na obalama vjetrovitog Baltica. 
                    
- Ne  mogu hrđati i nemoraju se farbati što je glavna prednost nad metalnim  jarbolima.

- Sjajna  bijela boja odolijeva suncu, kiši i vijetru tokom godina.

- Ne  zahtevaju specijalnu brigu i održavanje.

- Sistem  sa unutrašnjim kanapom i rotirajućom glavom (360 stepeni) omogućavaju da se zastava  cijelo vrijeme nalazi na minimalnom udaru vjetra i neomotava se oko jarbola pod naletima istog, samim tim produžava vijek trajanja zastave.
Finansijska vrijednost tog sistema je da za 2 godine dobijete jarbol besplatno jer niste morali da svakih 6 mjeseci mijenjate zastavu.

- Sistem  sa unutrašnjim kanapom i bravicom jednostavan je za rukovanje i omogućava lako podizanje i  spuštanje zastave sa zemlje i sprečava neovlašteno spustanje i podizanje iste.

- Sistem  sa “L” nosačem omogućava da Vaša zastava bude stalno otvorena i dobro uočljiva.

- Ne privlače udare groma  i  nije provodnik elektriciteta.(nije potrebno uzemljavanje pri montaži)

- Male  su težine i jednostavno se montiraju (po potrebi lako ih je premjestiti ili  ukloniti).

U  ponudi se nalaze jarboli bijele boje visine od 6-14 metara.

U želji da jarbole učinimo svima dostupnim i promovišemo ih Bosansko Hercegovačkom, Srbijanskom i Hrvatskom tj. tržištu zapadnog Balkana, cijela 2014-2015. godina biće u znaku promotivnih akcija i specijalnih ponuda.

Kvalitet, kratak rok montaže, jednostavnost upotrebe, najpovoljnija cijena na tržištu čine ih atraktivnim i jedinstvenim.

Firma “Reppu Entreprenad” doo raspolaže:

•    bogatim  i raznovrsnim lagerom jarbola
•    mobilnom ekipom za prevoz i ugradnju
•    servisom za održavanje jarbola i zastava po specijalnom programu

Montažu  jarbola sa okretnim mehanizmom, ukrasnom  kuglom, bravicom s ključem, kanapom i “L”  nosačem kao opcijom vršimo 72 sata nakon što naša ekipa izvrši betoniranje  ploče sa ankerima u rupi dubine 60-80cm i širine 40x40cm.


Zastave

 

 

Zastave svih država, zastava sa logotipom Vaše firme ili organizacije,
unutarnja i spoljna dekoracija.


Vanjska dekoracija:100% poliestersko platno (šupljikavo),digitalna sublimatik štampa,vidljiva sa obje strane, boje su otporne na atmosferske uticaje,posjeduju UV zastitu, ojačanja po načinu isticanja, ringle,dimenzije po narudžbi sa pripremom za štampu ili bez!

Unutrašnja dekoracija: Satensko platno, štampa sa obje strane, ukrasne rese. Montirana na jarbol sa postoljem za Vas ured, svečanu salu, konferencijsku salu ili bilo gdje drugdje gdje hocete da ostavite dojam moci i poštovanja,
dimenzije po narudžbi ili po našim preporukama.

 

NOVO u ponudi

Jarboli za unutrašnju dekoraciju sa postoljem za Vaš ured.
Kuhana bukva, zastićena lanenim uljem, u boji zlata, srebra ili bilo kojoj drugoj po Vasoj želji.
Jedan jarbol na postolju, dva ili tri, za konbinaciju zastava, po Vašoj želji: PočetnaO namaJarboli i zastaveGalerija slikaUputstva i katalog / Download filesReferentna listaOnline zahtjev za ponuduKontakti