" Vizuelna komunikacija No. 1 u svjetu"
Sada sa 10 godina GARANCIJE
PočetnaO namaJarboli i zastaveGalerija slikaUputstva i katalog / Download filesReferentna listaOnline zahtjev za ponuduKontakti
PDV broj
JIB
Djelatnost
O nama
 

Firma Reppu Entreprenad d.o.o. "Jarboli i zastave" je osnovana 2007 godine u Bosni i Hercegovini i 100% je u Švedskom vlasništvu.

Naš cilj je da balkanskom tržištu približimo proizvod koji je jako zastupljen u Švedskoj i čitavoj Skandinaviji,  a i porijeklom je sa tog područja.
Dakle radi se o proizvodu koji je još uvjek broj jedan u svjetu kada je u pitanju vanjsko oglašavanje i vizuelna komunikacije a to je JARBOL SA ZASTAVOM.

Bavimo se
proizvodnjom jarbola za zastave od polyestera tj. poliesterskih smola  sa unutrašnjom strukturom staklenih vlakana, tz. fibergass ili staklo-plastika.
Naše osoblje u proizvodnji je posebno obučeno za izradu jarbola po Švedskoj tehnologiji livenja,  što nam omogućava plasman na Evropskom tržistu.
Stalnim usavršavanje i uvođenjem novih tehnologija pokušavamo odgovoriti na sve zahtjeve naših klijenata.

Takođe se bavimo i proizvodjom jarbola sa postoljem za unutrašnju dekoraciju za isticanje jedne, dvije i tri zastave.

Osim toga Vam možemo ponuditi visoko kavalitetne zastave izrađene  od 100%
šupljikavog polyesterskog platna,  namjenjeno za vanjsku upotrebu, sa sublimatik štampom, koja omogućava vidljivost sa obije starne, UV zaštitom, štampa je otporna na vremenske uvjete (kiša i sunce) , poseban način termičke obrade poslije štampanja u mnogome produžava vijek trajanja zastave.
Zastave za unutrašnju dekoraciju na satenskom platnu sa obostranom stampom i ukrasnim resama.

PočetnaO namaJarboli i zastaveGalerija slikaUputstva i katalog / Download filesReferentna listaOnline zahtjev za ponuduKontakti