O nama

naša istorija

Firma Reppu Entreprenad d.o.o. “Jarboli i zastave” je osnovana 2007 godine u Bosni i Hercegovini i 100% je u Švedskom vlasništvu.

ČIME SE BAVIMO

Bavimo se proizvodnjom jarbola za zastave od polyestera tj. poliesterskih smola sa unutrašnjom strukturom staklenih vlakana, tz. fibergass ili staklo-plastika. 

misija

Naša misija je da balkanskom tržištu približimo proizvod koji je jako zastupljen u Švedskoj i čitavoj Skandinaviji, a i porijeklom je sa tog područja..

inovativna rješenja

Proizvodimo za Vas najkvalitetnije poliesterske jarbole i sa zagarantovano najpovoljnijom tržišnom cijenom samog proizvoda kao i transporta i montaže.

najnovije tehnologije

Višegodišnje iskustvo u izradi jarbola od poliestera sa unutrašnjom strukturom staklenih vlakana stečeno u Švedskoj, primljenjujemo prilikom konstruisanja naših proizvoda.

 

kvalitetni materijali

Korištenje samo EKO polyesterskih smola koje proizvode renomirani proizvođači SCOTT BADER i REICHHOLD ,u proizvodnji garantuje ekološku zaštitu i održivost u budućnosti.

naše osoblje

Naše osoblje u proizvodnji je posebno obučeno za izradu jarbola po Švedskoj tehnologiji metodom livenja, usklađenom sa Evropskim normama i standardima , što nam omogućava plasman na Evropskom tržistu.

Garancija na jarbole uz pravilno održavanje je 10 godina. Naša kompanija obezbjeđuje montažu, transport i ugradnju jarbola do željene lokacije. Obezbjeđujemo sve potrebne garancije i sertifikate , nudimo kompletno održavanje, servis i rezervne dijelove. Na sve Vaše zahtjeve odgovorićemo stručno i profesionalno u što kraćem roku.

Osim toga Vam možemo ponuditi visoko kavalitetne zastave izrađene od 100% šupljikavog polyesterskog platna, namjenjeno za vanjsku upotrebu, sa sublimatik štampom, koja omogućava vidljivost sa obije starne, UV zaštitom, štampa je otporna na vremenske uvjete (kiša i sunce) , poseban način termičke obrade poslije štampanja u mnogome produžava vijek trajanja zastave.

Kvalitet na Prvom mjestu

Želite više informacija? Kontaktirajte nas.
proizvodi top kvaliteta

Bilo da se radi o Stubovima za rasvjetu ili Jarbolima za zastave,
naši proizvodu su izrađenih od najkvalitetnijih materijala i vrhunskog su kvaliteta.